Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

8/10/2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ Δεν έχει ξαναγίνει! Ξεσηκώνεται όλη η νεολαία και τραγουδάει σε Club - Beach Bar - καφετέριες τον "ύμνο του Μητσοτάκη." Το 150αρι δεν τους εξαγόρασε τελικά.

 




Κάτι αντίστοιχο και μάλιστα σε πολύ μικρότερη έκταση είχε ξανασυμβεί με τον Στέλιο Παπαθεμελή που ως υπουργός δημοσίας τάξεως είχε περιορίσει τον ωράριο λειτουργίας τον νυχτερινών μαγαζιών. Αυτό που συμβαίνει όμως τώρα με τον Πρωθυπουργό  ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Η νεολαία πλέον είναι στα κάγκελα εναντίον του πρωθυπουργού, κάτι που εκφράζεται πλέον σε clubs και τραγούδια, όπου αναφέρονται με σκληρές εκφράσεις προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Εκτός αυτού οι τοίχοι σε όλη την Αθήνα είναι γραμμένοι με υβριστικά συνθήματα σε βάρος του. 

 

Συγκεκριμένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει ότι χθες το βράδυ σε club στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, το σύνθημα «Μητσοτάκη γ....», τραγουδήθηκε από εκατοντάδες νέους που βγήκαν να διασκεδάσουν.


Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε υβριστικό τραγούδι ραπ από άγνωστο καλλιτέχνη εναντίον του πρωθυπουργού το οποίο περιλαμβάνει πολύ σκληρούς στίχους όπως:


«Η ατάκα είναι μία Μητσοτάκη γαμ..σαι»


«Αντε γαμ..ου δεν είσαι ικανός πολιτικά»


«Εξαγοράζεις τα κανάλια μα τα φράγκα δεν κρύβουν το φως, ο λαός φωνάζει γαμ..ται ο πρωθυπουργός»


«Δεν ξέρω πως ανέβηκες μα θα σε κατεβάσω»


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή έκανε εχθρό της τη νεολαία στοχοποιώντας, ειδικά για το ζήτημα του κορωνοϊού, κάτι που τώρα «πληρώνει», καθώς στις ηλικίες 18 έως 25, η αντιδημοφιλία έχει χτυπήσει «κόκκινο». Επίσης αυτή η ηλικία είναι οι πιο δεινοί χρήστες στα social media, κάτι που ενδυναμώνει φαινόμενα όπως τα παραπάνω.

Σελίδες