Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

9/28/2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ…

 

Στα 38 του και δεν το βάζει κάτω. Δεν είναι κι εύκολο να πει κανείς το αντίο. Το οριστικό, το τελικό αντίο. Να γυρίσει σελίδα στη ζωή του ο καλλιτέχνης, ο πολιτικός, ο αθλητής. Ο κάθε επαγγελματίας, που είναι δεμένος υπαρξιακά με τη δουλειά του. Με το αντικείμενο και το χώρο εργασίας τους.

Να πει Τέλος, μετά από χρόνια πολλά. Πολύ περισσότερο εκείνος που η επαγγελματική του δραστηριότητα τον κάνει επώνυμο, διάσημο, τον κρατάει στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Πικρή και οδυνηρή η στιγμή του Τέλους, όσο κι αν κάποιος έχει προετοιμαστεί γι’ αυτό. Είναι ψυχολογικά έτοιμος να αφήσει πίσω του βιώματα αξέχαστα, που δεν πρόκειται να επαναληφθούν, να προχωρήσει στη νέα φάση ζωής και να αντιληφθεί πως κι αυτή έχει τις χαρές της, τις ηδονές της, τις ομορφιές της.

Γιάννης Μπουρούσης. Είκοσι χρόνια μπασκετμπωλίστας σε κατάσταση πρωταθλητισμού. Έπαιξε σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παριστέρι. Και στο εξωτερικό. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελώνα, Μιλάνο, στην Κίνα, ξανά στην Ισπανία. Πότε θα πει Τέλος; Μετά την Καρδίτσα!

Στην Καρδίτσα γεννήθηκε ο Μπουρούσης και με ύψος 2 μ.10 δεν είχε άλλη επιλογή παρά να γίνει μπασκετμπωλίστας. Θα συμμετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα της Καρδίτσας. Κι αν καταφέρει η ομάδα να ανεβεί στο μεγάλο πρωτάθλημα, ίσως αυτή να ‘ναι η μεγαλύτερη του επιτυχία στην πολύ πετυχημένη προσωπική του πορεία, τη γεμάτη διακρίσεις.

Σελίδες