Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

1/26/2022

Γράφει ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ Η ανικανότητα με άσπρο μούσι! Ο Πατούλης δεν είναι μόνο ακατάλληλος αλλά και επικίνδυνος! Στη Λεωφόρο Κηφισίας και την Κατεχάκη υπήρξε κυκλοφοριακό έμφραγμα. Στο κέντρο της Αθήνας, δεν κουνιόταν τίποτε! Από το Κολωνάκι μέχρι την Λ. Αλεξάνδρας έκανες 2,5 ώρες! Αυτοί οι δρόμοι σε ποιον ιδιώτη ανήκουν;

 




Για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, ήρθε να καταδειχθεί στην πράξη η αδυναμία και η ανικανότητα να ανταποκριθεί σε συνθήκες ακραίων φαινομένων, όπως η χιονοθύελλα «Ελπίς» που «πάγωσε» δρόμους, πολίτες και μηχανισμούς της περιφέρειας Αττικής. 

Η Αττική οδός ωστόσο, αποτελεί την «κορυφή του παγόβουνου» για όσα συνέβησαν στο λεκανοπέδιο της Αθήνας, όπου οι ευθύνες είναι τεράστιες και φθάνουν ψηλά αγγίζοντας τους αρμόδιους κρατικούς αξιωματούχους!

Η Εθνική οδός μπλόκαρε με το καλημέρα!!! Η κυκλοφορία κόπηκε από το ύψος της Μεταμόρφωσης προκαλώντας μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και συνθήκες τρέλας! Με την Περιφέρεια και τον Πατούλη (οι ταμπέλες στις ζαρντινιέρες τον μάραναν…) να ρίχνουν την ευθύνη στην Νέα οδό, την εταιρία διαχείρισης του εθνικού οδικού άξονα!

Στη Λεωφόρο Κηφισίας και την Κατεχάκη υπήρξε κυκλοφοριακό έμφραγμα. Στο κέντρο της Αθήνας δεν κουνιόταν τίποτε! Από το Κολωνάκι μέχρι την Λ. Αλεξάνδρας έκανες 2,5 ώρες!

Στη Βασιλίσσης Σοφίας πήγαινες σημειωτόν, το απόλυτο χάος όπως και στα Νότια από την Βουλιαγμένης έως και την Ποσειδώνος! Όλα αυτά έχουν υπεύθυνο και ονομάζεται Γιώργος Πατούλης.

Σελίδες