Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

12/05/2022

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς έχει εξαφανιστεί μία 13χρονη που διέμενε σε μονάδα κοινωνικής φροντίδας, με αποτέλεσμα να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

 


Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς έχει εξαφανιστεί μία 13χρονη που διέμενε σε μονάδα κοινωνικής φροντίδας, με αποτέλεσμα να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι στη 01/12/2022, μεσημεριανές ώρες, η ανήλικη εξαφανίστηκε από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σελίδες