Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

10/02/2022

Στις υπηρεσίες του Μαξίμου! "Πήρε στα χέρια" του το κανάλι του Κοντομηνά (Channel Nine) ο Παναγιωτάκης που πούλησε το ACTION 24 στους εφοπλιστές.

 


Τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα! Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής πώλησης του Action24 και ο Διονύσης Παναγιωτάκης πήρε υπό τον έλεγχο του το επίσης περιφερειακό κανάλι Channel Nine από τον Τάσο Μπούρα, διαχειριστή της εταιρείας του καναλιού, εκδότη της SportDay και πρώην συνεργάτη του Δημήτρη Κοντομηνά.


Το ΕΣΡ γνωστοποίησε ότι στις 15 Σεπτεμβρίου έγινε δήλωση για μεταβίβαση μετοχών της εταιρείας «Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Channel Nine -9 Α.Ε.», η οποία έχει ήδη γίνει και τελεί υπό έλεγχο. Διευθυντής ειδήσεων του καναλιού που ίδρυσε το 1992 ο εκδότης της Ελεύθερης Ώρας Γρηγόρης Μιχαλόπουλος ως Τηλετώρα, θα είναι ο Σταμάτης Μαλέλης ενώ ο Δ. Παναγιωτάκης θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος.


Να σημειωθεί ότι το Channel 9 συνεργάζεται με τις εταιρείες του Διονύση Παναγιωτάκη, εδώ και δύο χρόνια, εκπέμποντας από τις εγκαταστάσεις όπου λειτουργούσε το Action24 (στη Γρκάβα) καθώς και με το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη, τους τελευταίους μήνες

Σελίδες